Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Θωμάς Κινδύνης: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 19, η σχέση με πρώην μαθήτρια του και η ατάκα για το αλκοόλ και τον Παπαμιχαήλ

Αφιερώματα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣηθοποιοςΘΕΑΤΡΟΘΩΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΗΣ
by efi f 08.12.2022 22:00
efi f 08.12.2022 22:00
0

Θωμάς Κινδύνης:Ο γνωστός ηθοποιός Θωμάς Κινδύνης που έχει συμμετέχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, πλάι σε μεγάλα ονόματα των χώρων αυτών, είναι πλέον σύμβουλος βελτίωσης της ζωής  και ιδρυτής του Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Μορφές Έκφρασης».

Θωμάς Κινδύνης: Λίγα λόγια

Ο Θωμάς Κινδύνης αποφοίτησε από τη σχολή του Πέλου Κατσέλη το 1973. Υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Ροντήρη ενώ υπήρξε και βοηθός του. Έκανε σημαντικές σπουδές στη μουσική, τη φωνητική, το τραγούδι και το χορό με αξιόλογους καθηγητές του χώρου.

Στο θέατρο, ως ηθοποιός συνεργάστηκε με το «Άρμα Θέσπιδος», το «Αμφιθέατρο», το θέατρο «Κνωσός», το θέατρο «Άλφα», το θέατρο της Άννας Βαγενά και πολλά ακόμη περιφερειακά θέατρα.

Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους αλλά κυρίως στο κλασικό ρεπερτόριο. Εμφανίζεται σε επιλεγμένες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Ως σκηνοθέτης έχει παρουσιάσει πολλές παραστάσεις αλλά έχει δώσει έμφαση στην αρχαία τραγωδία, τη δημοτική παράδοση και το παιδικό θέατρο. Οι παραγωγές του έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά εγχώρια φεστιβάλ και έχουν περιοδεύσει σε θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

Ο Θωμάς Κινδύνης επίσης έχει διδάξει σε δραματικές σχολές και συνεχίζει να παραδίδει σεμινάρια θεατρικής αγωγής, χοροθεραπείας, μεθοδολογίας μελέτης και επικοινωνίας σε δασκάλους και ηθοποιούς.

Θωμάς Κινδύνης: Εμπνέει ήθος και δημιουργία

Σε γενικές γραμμές ο ηθοποιός προσπαθεί να εμπνεύσει ήθος σε μικρούς και μεγάλους διοργανώνοντας διαρκώς εργαστήρια θεάτρου και τέχνης, εκπαιδευτικά προγράμματα και επιλέγοντας πάντα έργα στιβαρά, μεστά νοημάτων.

Με τον τρόπο αυτό ο ιδρυτής του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές Έκφρασης» αναζητεί και προτείνει μια πιο αισθητική και όμορφη προσέγγιση της ζωής τις δύσκολες αυτές εποχές.

Τελευταίο έργο που ανέβασε το «Ένας εχθρός του λαού», του οποίου οι παραστάσεις μπορεί να τελείωσαν στον πολυχώρο, αλλά θα πραγματοποιηθούν κάποιες προγραμματισμένες παραστάσεις σε κάποια μέρη. Επέλεξε αυτό το έργο διότι ο Ίψεν, όπως έχει πει, πρότεινε μια άλλη κοινωνία βασισμένη στην ελευθερία, στην αδελφοσύνη και όχι στο να διακρίνεται για την απάτη, τον φανατισμό και την ευτέλεια της ζωής της. Πιστεύει άλλωστε ότι ήταν ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ… Ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι εχθροί του λαού αλλά υποστηρίζει ότι για να αποδείξεις ποιοι είναι αυτοί, πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς σε αναζήτηση.

Θεωρεί ότι για να βοηθηθεί κάποιος η τέχνη είναι η μόνη ελπίδα γιατί σημαίνει επικοινωνία και επικοινωνία σημαίνει ζωή. Ξέρει άλλωστε ότι με την επικοινωνία διαλύονται τα πάντα.

Πιστεύει ότι με το να βοηθήσουμε τα παιδιά, θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Άλλωστε, αν θέλουμε να οραματιστούμε το μέλλον πρέπει να οραματιστούμε τα παιδιά. «Στήνουμε σχολεία για να κάνουμε παιδιά με πνευματική υγεία. Αυτός είναι ο μελλοντικός μας στόχος», λέει χαρακτηριστικά. Θα ήθελε πάντως να βοηθηθεί το έργο του, να υποστηριχθεί με κάποια μέσα, υλικά αλλά κυρίως ηθικά. Έχει μια πορεία 38 χρόνων στο θέατρο και στην εκπαίδευση, μια πορεία 20 χρόνων με την ομάδα του, έχει παρουσιάσει έργο καλλιτεχνικό αλλά και εκπαιδευτικό. Εκατοντάδες ηθοποιοί έχουν περάσει από τα χέρια του, έχει παραβρεθεί σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, στην Κύπρο και αλλού. Υποστηρίζει ότι εκείνοι που έχουν ταλέντο, πρέπει να δοκιμάσουν την τύχη τους ακόμη και στους δύσκολους καιρούς γιατί πολύ απλά με την τέχνη μπορούν να καταφέρουν πράγματα.

Θωμάς Κινδύνης: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση στα 19 του

«Με πήγε σπίτι της για να… μου δώσει το ρόλο, έγινα θηρίο και σηκώθηκα κι έφυγα», λέει ο Θωμάς Κινδύνης για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από γυναίκα ηθοποιό.

Ο Θωμάς Κινδύνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει, τη σχέση του με τις γυναίκες, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και την απόφασή του να γίνει σύμβουλος βελτίωσης της ζωής.

«Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο. Σε λίγο θα κλείσω τα 70 μου χρόνια! Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή. Έχω βιώσει ανταγωνισμό. Ένας συνάδελφος μού δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής κι έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός.

Όταν ήμουν 19 χρονών, μια κυρία μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω το ρόλο”, έλεγε ότι θα με κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή.

Με πήγε σπίτι της, αλλά εγώ ήμουν κακός και άγριος, σηκώθηκα κι έφυγα. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο», είπε αρχικά ο Θωμάς Κινδύνης.

Ο Θωμάς Κινδύνης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 20 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση.

Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις. Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;».

Για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, ο Θωμάς Κινδύνης απάντησε: «Ήταν ένας ζεστός, απλός και γλυκός άνθρωπος. Το… έτσουζε βέβαια λιγάκι».

«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον άνθρωπο και πιστεύω ότι τα πάντα διέπονται από φυσικούς νόμους. Χρειάζεται να τους ξέρουμε για να οικοδομήσουμε μια υγιή πνευματική ζωή και να είμαστε ευτυχισμένοι», είπε κλείνοντας ο Θωμάς Κινδύνης.

Θωμάς Κινδύνης: Η σχέση του με τις γυναίκες και η θέση του σύμβουλου βελτίωσης της ζωής

“Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο, σε λίγο θα κλείσω τα 70. Ο χρόνος είναι υποκειμενική διαδικασία. Είχα πολλούς μαθητές όλα αυτά τα χρόνια. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ, μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή”, είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα αστείο σκηνικό μεταξύ τους.

“Έχω βιώσει και ανταγωνισμό, και με ευθύ τρόπο και εξ… υπογείου. Ήταν ανταγωνισμός ή φανερή εχθρότητα. Ένας συνάδελφος μου δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής και έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός”, σημείωσε σχετικά με τις άσχημες συμπεριφορές και το bullying που έχει δεχτεί στο χώρο του θεάτρου.

“Όταν ήμουν 19 χρονών, κυρία μου είπε έλα μαζί μου για να σου δώσω ρόλο. Με πήγε στο σπίτι αλλά ήμουν… κακός και άγριος. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο”, εξήγησε ο Θωμάς Κινδύνης σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία.

“Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 10 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο”, είπε για τη σύζυγό του, ενώ σχετικά με τη σχέση του με τις γυναίκες ο Θωμάς Κινδύνης ανέφερε ότι “Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση. Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις”.

“Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;”, πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Πρόσωπο με πρόσωπο” στο θέατρο “Μορφές Έκφρασης”. “Είναι ένα σπουδαίο έργο, η σύγκρουση ενός ζευγαριού που περιφρονεί στην ουσία την ίδια τη ζωή. Έχω πολλά κοινά στοιχεία με το ρόλο μου, δυστυχώς”, είπε σχετικά με την παράσταση.

“Έχω μετανιώσει που λόγω δουλειάς ο γιος μου μπαίνει σε ένα περιθώριο, τον αγαπάω πολύ, αλλά θεωρητική αγάπη είναι μη αγάπη. Το 2022 τον ετοιμάζουμε να πάει φαντάρος. Είμαι υπέρ του να κόβεται ο ομφάλιος λώρος. Εκείνος ασχολείται με τα αυτοκίνητα”, ανέφερε ο ίδιος για τη σχέση του με το γιο του.

Μιλώντας σχετικά με τους αγαπημένους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο Θωμάς Κινδύνης είπε μεταξύ άλλων ότι “Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας ζεστός και γλυκός άνθρωπος. Τα… “έτσουζε” βέβαια λιγάκι”.

“Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον άνθρωπο και πιστεύω ότι τα πάντα διέπονται από φυσικούς νόμους. Χρειάζεται να τους ξέρουμε για να οικοδομήσουμε μια υγιή πνευματική ζωή και να είμαστε ευτυχισμένοι”, είπε κλείνοντας ο αγαπημένος ηθοποιός σχετικά με την απόφασή του να γίνει σύμβουλος βελτίωσης της ζωής.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός του Παρά Πέντε

    14.08.2025 12:21
  • Eφuγε από τη Zωn πασίγνωστη ηθοποιός – Ήταν μόλις 33 χρονών

    06.08.2025 13:20
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

    05.08.2025 13:06
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    05.08.2025 12:16
  • ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ – ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

    04.08.2025 10:17
  • Σiγnσε για πάντα: Νέο ΣOK στον καλλιτεχνικό κόσμο – Θλiψn για αγαπημένη ηθοποιό

    16.07.2025 15:20
  • Γεράσιμος Μιχέλης: Γνωστή ηθοποιός η σύντροφός του – Οι τρυφερές τους φωτογραφίες λίγο πριν το τέλος

    16.07.2025 11:15
  • Πέθανε ο «Ντένις ο Τρομερός»

    07.04.2025 14:23
  • Πέθανε γνωστή κούκλα ηθοπoιός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    17.03.2025 14:54
  • Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή γνωστή ηθοποιός της Λάμψης και του Καλημέρα Ζωή

    15.03.2025 14:44

Δημοφιλή

23.11.2025 10:16

Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι – Ζωντανός Πασίγνωστος Έλληνας θρύλος σε...

19.11.2025 22:23

Φραγκίσκος Μανέλλης: Ο αγαθός μπούφος που μας χάρισε άφθονο γέλιο και τον...

21.08.2025 16:23

Μια τσάντα γεμάτη αγάπη: Το Molly.gr στο πλευρό του Κέντρου ΑμεΑ Ευθύμειο...

15.03.2025 12:32

«Συγγνώμη…» Το συγκινητικό γράμμα στον τάφο του 3χρονου Άγγελου που δολοφονήθηκε στην...

15.03.2025 12:28

10 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

01.03.2025 15:18

Νίκος Πλακιάς: «Δεν ξέρω αν θα δικαιώσω τα κορίτσια μου, αλλά θα...

24.03.2024 13:43

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ...

27.12.2023 19:00

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s...

Πρόσφατα

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:38

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και...

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

04.12.2025 20:58

Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Χρυσούλας Διαβάτη – Μόλις έγινε γνωστό

04.12.2025 20:30

Αuτά είναι τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια...

04.12.2025 20:05

Βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Καλογήρου: Του έκοψαν το

04.12.2025 19:45

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές, πώς να το υπολογίσετε

04.12.2025 19:33

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ – Περιέχει επικίνδυνη...

04.12.2025 19:16

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

04.12.2025 19:04

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

04.12.2025 18:52

Κακοκαιρία: Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας στη Δυτ. Αττική – Στο «κόκκινο» 7 περιοχές...

04.12.2025 18:28

Συγκλονιστικό βίντεο: Χείμαρρος «κατάπιε» ΙΧ – Τρεις άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή

04.12.2025 18:19

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 17:50

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια...

04.12.2025 17:39

Κακοκαιρία Byron: Νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι

04.12.2025 17:10

Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστη κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης, σoκ στην ελληνική showbiz

04.12.2025 16:29

ΣΟΚ τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες

04.12.2025 15:46

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Ναυτικό – «3 μέρες στο...

04.12.2025 15:31

EKTAKTH ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ – Σoκ τι ανακοίνωσε

04.12.2025 15:14

Την δηλητηρίασε με χλωροφόρμιο: Η αληθινή ιστορία της 15χρονης Στέφι – Βρέθηκε...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here