Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

«Τοξικό τέρας»: Έξαλλη η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι

ΕιδήσειςΧωρίς κατηγορία
QatargateΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΑ ΚΑΙΛΗΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΖΟΡΤΖΙ
by efi f 25.01.2023 19:21
efi f 25.01.2023 19:21

Η Εύα Καϊλή έχει ρίξει όλο το βάρος ευθυνών στον Φραντσέσκο Τζόρτζι. Από τις πρώτες της καταθέσεις, έχει δηλώσει πως είχε αντιληφθεί τις συνεργασίες του συντρόφου της, με τον πρώην προϊστάμενό του, ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και τους Καταριανούς και του είχε επιστήσει μάλιστα την προσοχή. Η ίδια έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στις δουλειές του συντρόφου της. Πλέον όμως, φαίνεται πως είναι δύο ξεχωριστά αντιμαχόμενα στρατόπεδα, καθώς τον αποκαλεί “τοξικό τέρας”.

Την ίδια ώρα, η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα” για τις αποκαλύψεις που θα κάνει ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. Η Εύα Καϊλή, στο κελί της στη φυλακή Χάρεν, περιμένει να μάθει τι θα πει ο Παντσέρι και πώς η δική του εκδοχή θα μπορούσε να επιβαρύνει τη δική της θέση.

Εύα Καϊλή: Οι δύο φορές που ανέφερε τον Παντσέρι

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “La Repubblica“, η ίδια ανέφερε τον Παντσέρι τουλάχιστον δυο φορές στην πρώτη της κατάθεση. Ήταν ο πρώτος που κάλεσε όταν έμαθε για τη σύλληψη του συντρόφου της, ενώ όπως είπε, στο σπίτι της ο Τζόρτζι είχε φυλάξει κι άλλη φορά χρήματα που ανήκαν στον Παντσέρι.

Όπως ανέφερε στο Star ο δημοσιογράφος – ερευνητής της La Repubblica, Τζουλιάνο Φοσκίνι: “Δεν μπορεί να μη δεχθεί ότι ο σύντροφός της, το πρόσωπο που είναι δίπλα της, έχει χρήματα που δε χρειαζόταν να πάρει. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα χρήματα ήταν στο σπίτι”

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι θα παρουσιαστεί μεθαύριο στο προδικαστικό συμβούλιο για το αίτημα αποφυλάκισης του: “Ο Τζόρτζι είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι του μηχανισμού. Σκεφτείτε ότι ο Αντόνιο Παντσέρι δε μιλούσε αγγλικά, επομένως είχε ανάγκη τον Φραντσέσκο Τζόρτζι”, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της La Repubblica.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για τη μυστική κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι είναι ελάχιστες. Υπάρχει, πάντως, ανησυχία στις Βρυξέλλες, όχι μόνο για τα ονόματα που αναμένεται να αποκαλύψει, αλλά και τι βαθμό εμπλοκής θα αποδώσει στον καθέναν. Ο Παντσέρι είναι κατηγορούμενος και πρέπει να δώσει νέα στοιχεία, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποιήθηκε η ακρόαση του ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε ότι δεν έχει πάρει ποτέ χρήματα από το Κατάρ και ούτε συμμετείχε ποτέ στη δραστηριότητα του Παντσέρι και του Τζόρτζι.

Εκτιμάται ότι στις 31 Ιανουαρίου θα υπάρξει μια πρώτη απόφαση για την άρση της ασυλίας Κοτσολίνο, αλλά και Ταραμπέλα, αλλά η τελική ψηφοφορία θα γίνει λίγες μέρες μετά, σε μια από τις Ολομέλειες του Φεβρουαρίου.

Εύα Καϊλή: Οι σκαφάτες διακοπές της με την κολλητή της

Την ίδια ώρα δημοσίευμα από την ισπανική esdiario, παρουσιάζει την προσωπάρχη και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου ή το “δεξί χέρι” της Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ, της προέδρου της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε διακοπές με ιστιοπλοϊκό μαζί με την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Πρόκειται για την Λόρα Μπαγιαρίν, η οποία, τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της, δεσπόζουν σε πολλές φωτογραφίες στο instagram του συντρόφου της Εύας Καϊλή.

Τι αναφέρει το esdiario και ο δημοσιογράφος Φραντσίσκο Μάρκετ; “Το δεξί χέρι της εκπροσώπου του PSOE στην Ευρώπη σε γιοτ με την Εύα Καϊλή” και συνεχίζει: “Η Λόρα Μπαγιαρίν, η επικεφαλής προσωπικού της Ιράτχε Γκαρθία, ταξίδεψε σε ένα ιστιοφόρο μαζί με την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τον φίλο της, τα χρόνια που φέρεται να έβγαζαν… μετρητά από τις υποτιθέμενες εγκληματικές δραστηριότητες”. Αναφέρεται στο σκάνδαλο Qatargate και στα μετρητά σε βαλίτσες που φέρονται πως προέρχονταν από το Κατάρ.

Η Μπαγιαρίν έχει φωτογραφηθεί τον Αύγουστο του 2019 με την Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας γύρω από τις Βαλεαρίδες Νήσους. Η διαρκής φιλία της (και του συντρόφου της) με το κατηγορούμενο ζευγάρι, επιβεβαιώνεται ακόμη και σε φωτογραφίες σε ιδιωτικά γεύματα τον Απρίλιο του 2019″. Σχετικές φωτογραφίες είχε παρουσιάσει ο Τζόρτζι στο instagram του, τόσο με την Μπαγιαρίν όσο και με τον σύντροφό της.

“Τον Ιούλιο του 2021, η Μπαγιαρίν ποζάρει σε ένα γιοτ με τον Τζόρτζι, την Καϊλή, τον σύντροφο της και άλλη παρέα, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στο παραδεισένιο ελληνικό νησί των Αντιπαξών, στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας με ιστιοπλοϊκό στο Ιόνιο πέλαγος. ‘Το σπίτι είναι εκεί που ρίχνεις άγκυρα’ ήταν τότε το μότο του Τζόρτζι”.

Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας: “Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, μια τόσο στενή σχέση μεταξύ της Καϊλή και της Μπαγιαρίν ξεκινάει τουλάχιστον από το 2018. Τέσσερα χρόνια έντονης φιλίας, μέχρι το ξέσπασμα του σκανδάλου”.

Σε ένα πρώτο συμπέρασμα το ισπανικό άρθρο αναφέρει πως “αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι το έμπιστο πρόσωπο της προέδρου των 145 εδρών ήταν φίλη με την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα χρόνια που φέρεται να ασκούσε επιρροή.

Η Ιράτχε Γκαρθία, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, δήλωσε έκπληκτη και ζήτησε διαφάνεια. Αυτό όμως σημαίνει πως θα έπρεπε να αναφερθεί λεπτομερώς και στο τι γνώριζε η ίδια για τη φιλία της Μπαγιαρίν με την Καϊλή και τις κρουαζιέρες τους. Γιατί δημιουργήθηκε μια τέτοια φιλία; Τι κέρδισε ο ένας και ο άλλος; Η Καϊλή επηρέασε την Γκαρθία μέσω της Μπαγιαρίν; Απέκτησε η Καϊλή ευαίσθητες πληροφορίες, επαφές…;” διερωτάται στο άρθρο του ο Φραντσίσκο Μάρκετ.
“Ένα πλωτό Ευρωκοινοβούλιο”

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Αν η Καϊλή μάζευε χρήματα από παράνομες δραστηριότητες, ξεσπά τότε ένα άλλο μέτωπο. Τίνος ιστιοφόρο ήταν; Ποιος πλήρωσε την κρουαζιέρα; Ήταν δώρο; Η δικαιοσύνη θα μπορούσε να εκτιμήσει αν προέρχεται από δωροδοκία. Η Γκαρθία πρέπει να εξηγήσει αυτές τις φωτογραφίες της αρχηγού του επιτελείου της με κατηγορούμενους για εγκληματικές ενέργειες. Τώρα απαιτεί από τους ευρωβουλευτές να δηλώνουν τα δώρα άνω των 100 ευρώ. Μόνο που η άγκυρα κοστίζει πολλά περισσότερα”.

Στο ιστιοφόρο με την Καϊλή- κάτι περισσότερο από ένα σκάφος- ένας άλλος επιβάτης είναι ο Καρλ Πιντσερέλε, βοηθός του Γάλλου Φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Πασκάλ Κανφέν ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τη δική του εκδοχή.

Το γιοτ είναι ένα ριμέικ της “καμπίνας” των αδελφών Μαρξ: Αντιπρόεδρος Καϊλή, ο φίλος της και σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Τζόρτζι), η επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου του ευρωσοσιαλιστή ηγέτη (Μπαγιαρίν), ένα μέλος του πληρώματος με όνομα που συμπίπτει με αυτό του Ευρωσοσιαλιστή σύμβουλου και βοηθού Γάλλου ευρωβουλευτή (Πιντσερέλε). Ένα πλωτό Ευρωκοινοβούλιο που κουμαντάρεται από ένα ζευγάρι που ερευνάται για διαφθορά” καταλήγει το άρθρο.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • «Τρέμω ολόκληρη από την κορυφή μέχρι τα νύχια»: Συγκλονίζει η μητέρα της Κικής Kούσογλου μετά την αποφυλάκιση ζητά δικαιοσύνη

    04.02.2023 20:35
  • 6 ετών παιδί νίκησε τον καρκίνο και όλο το σχολείο τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα

    04.02.2023 20:20
  • Έκτακτη σύσκεψη για Μπάρμπαρα σε Αττική: Έρχονται μηνύματα από το 112, τι ώρα και από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει την επέλασή του ο χιονιάς

    04.02.2023 18:53
  • Κατέρρευσε η μάνα του Μάριου Τουρούτσικα :«Εάν είναι άγγελος στον ουρανό, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου»

    04.02.2023 18:38
  • «Ο καρκίνος έρχεται»: Ραγίζει καρδιές η Αντιγόνη Ανδρεάκη για τη μάχη που δίνει – Η σπαρακτική ανάρτηση

    04.02.2023 18:25
  • Όχι μια αλλά δυο βίλες: Τα “εξοχικά” που θα αγοράσει ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ – Πάνω από 10 εκατομμύρια και 500 τ.μ

    04.02.2023 18:13
  • Θλίψη στην Αριδαία: Πέθανε ο διευθυντής Σίμος Σωτηριάδης ανήμερα της γιορτής του, έκλεισε το σχολείο

    04.02.2023 18:01
  • Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άστεγος σε κατάστημα, φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από το κρύο

    04.02.2023 17:47
  • Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς: Το πονηρό κόλπο του Πέτρου Φιλιππίδη που ακολουθεί στις δίκες

    04.02.2023 17:41
  • Αποκαλυπτικός ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγκυβέρνηση μόνο με το ΠΑΣΟΚ, αλλιώς τρίτες κάλπες»

    04.02.2023 17:18



Δημοφιλή

04.02.2023 20:35

«Τρέμω ολόκληρη από την κορυφή μέχρι τα νύχια»: Συγκλονίζει η μητέρα της...

04.02.2023 20:20

6 ετών παιδί νίκησε τον καρκίνο και όλο το σχολείο τον υποδέχτηκε...

04.02.2023 18:53

Έκτακτη σύσκεψη για Μπάρμπαρα σε Αττική: Έρχονται μηνύματα από το 112, τι...

04.02.2023 18:38

Κατέρρευσε η μάνα του Μάριου Τουρούτσικα :«Εάν είναι άγγελος στον ουρανό, θέλω...

04.02.2023 18:13

Όχι μια αλλά δυο βίλες: Τα “εξοχικά” που θα αγοράσει ο Παύλος...

04.02.2023 18:01

Θλίψη στην Αριδαία: Πέθανε ο διευθυντής Σίμος Σωτηριάδης ανήμερα της γιορτής του,...

04.02.2023 17:47

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άστεγος σε κατάστημα, φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από...

04.02.2023 17:41

Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς: Το πονηρό κόλπο του Πέτρου Φιλιππίδη...

Πρόσφατα

04.02.2023 19:49

Ερωτεύτηκε μέσω Facebook, παράτησε άνδρα και παιδί, αλλά της έφαγε 95.000 ευρώ...

04.02.2023 19:01

Χωρίς αβγά και ζάχαρη: Υγιεινό και ελαφρύ τιραμισού εύκολα, γρήγορα και που...

04.02.2023 18:53

Έκτακτη σύσκεψη για Μπάρμπαρα σε Αττική: Έρχονται μηνύματα από το 112, τι...

04.02.2023 18:38

Κατέρρευσε η μάνα του Μάριου Τουρούτσικα :«Εάν είναι άγγελος στον ουρανό, θέλω...

04.02.2023 18:25

«Ο καρκίνος έρχεται»: Ραγίζει καρδιές η Αντιγόνη Ανδρεάκη για τη μάχη που...

04.02.2023 18:13

Όχι μια αλλά δυο βίλες: Τα “εξοχικά” που θα αγοράσει ο Παύλος...

04.02.2023 18:01

Θλίψη στην Αριδαία: Πέθανε ο διευθυντής Σίμος Σωτηριάδης ανήμερα της γιορτής του,...

04.02.2023 18:01

Δεν ξέρει αν είναι αγόpι ή κopiτσι: Το 14χρονο παιδί της Τζένιφερ...

04.02.2023 17:57

Δικάζει τους παίκτες των ριάλιτι ο Κώστας Αρζόγλου: «Γελάω με παίκτες από...

04.02.2023 17:47

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άστεγος σε κατάστημα, φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από...

04.02.2023 17:41

Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς: Το πονηρό κόλπο του Πέτρου Φιλιππίδη...

04.02.2023 17:25

Το άγνωστο περιστατικό του Μέμου Μπεγνή : «Είχε φτάσει σε σημείο να...

04.02.2023 17:18

Αποκαλυπτικός ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγκυβέρνηση μόνο με το ΠΑΣΟΚ, αλλιώς τρίτες κάλπες»

04.02.2023 17:01

Επίθεση σκύλου: Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν σου επιτεθεί...

04.02.2023 16:56

Τι διαφορετικό είχαν τα δικά μας σχολικά χρόνια σε σχέση με των...

04.02.2023 16:39

«Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα»: Καταπέλτης ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στην πρώτη...

04.02.2023 16:38

Όλα τούμπα στη δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν προήλθε από ασφυξία ο θάνατος της...

04.02.2023 16:23

Δεν θα ξανακούσω τη φωνή της Γαλάτειάς μου, να μου λέει “μαμά...

04.02.2023 16:13

Η ξεχωριστή δασκάλα στους Αρκιούς: Ο μοναδικός μαθητής και το όνειρο της...

04.02.2023 16:05

Tάσος Κωστής: «Νίκησα τον καρκίνο με 72 ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο»

04.02.2023 16:01

Διδακτική ιστορία: Αν είναι θέλημα Θεού, θα σε Βοηθήσει και να το...

04.02.2023 15:59

Αλέξης Τσίπρας: «Τη Δευτέρα των εκλογών θα έχουμε παράδοση παραλαβή στο Μαξίμου»

04.02.2023 15:30

Έκανε τους πάντες να δακρύσουν: Ο 11χρονος Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο...

04.02.2023 15:25

Συγκλόνισε τους πάντες ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σκεφτόμουν τους δύο πιλότους την ώρα...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here