Σκηνή από ταινία στην Κρήτη: Οδηγός Αγροτικού έχασε τον έλεγχο και… μπήκε σε σπίτι!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, που σημειώθηκε στην Μεσσαρά Ηρακλείου, το απόγευμα του Σαββάτου. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Πιο αναλυτικά, ο ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στο Facebook έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε μέσα στο σαλόνι ενός σπιτιού στις Μοίρες Ηρακλείου, το οποίο οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούσαν ως 2η κατοικία και ευτυχώς δεν βρίσκονταν εκεί.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Το απίστευτο συμβάν συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι αποθήκες της Ένωσης Μεσαράς, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού κατέληξε μέσα στο σπίτι μαζί με το όχημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε το έλεγχο του οχήματος του μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, καταλήγοντας να γκρεμίσει συρμάτινο φράχτη, να διασχίσει τον κήπο με τις αγκινάρες και να μπει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι που ευτυχώς, όπως προαναφέραμε, εκείνη την ώρα ήταν άδειο από τους νοικοκυραίους.

Οι τελευταίοι – που έχουν και μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν συνήθως στην αυλή – λένε “ευτυχώς” που γλίτωσαν τα πολύ χειρότερα, οι ζημιές ωστόσο που μετρά το εξοχικό τους σπίτι είναι μεγάλες και απαιτούν άμεση αποκατάσταση…»

Related posts

Κηδεύτηκε με δαπάνη του γραφείου τελετών: Η μεγάλη λαϊκή φωνή, που παραδεχόταν ανοιχτά ο Καζαντζίδης, «έσβησε» πάμφτωχη και ξεχασμένη !!!

Γιάννα Τερζή: Συγκλονiζει με ανάρτησή της – «Διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Νέα απάτη με το POS στα βενζινάδικα – Πως δεν πληρώνουν